داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۳ که در رشته علوم قرآن و حدیث شرکت کرده‌اند، در صورتی که در کارنامه اعلام‌شده مجاز به انتخاب رشته دکتری سراسری باشند، می‌توانند در زمان مقرر به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل را انتخاب کنند.

 

نحوه انتخاب رشته دکتری علوم قرآن و حدیث

همچنین، داوطلبانی که در کارنامه اعلام‌شده مجاز به انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی نیز باشند، می‌توانند با توجه به اطلاعیه‌های این دانشگاه، حداکثر تا ۱۰۰ کدرشته‌محل را انتخاب و در فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد وارد کنند.

•  داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری سراسری در رشته علوم قرآن و حدیث می‌توانند حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل را انتخاب کنند.

•  داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته علوم قرآن و حدیث می‌توانند حداکثر تا ۱۰۰ کدرشته‌محل را انتخاب کنند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب رشته دکتری علوم قرآن و حدیث، می‌توانید به سایت های مرجع مراجعه کنید.

 

در هنگام انتخاب رشته دکتری علوم قرآن و حدیث، دو نکته مهم وجود دارد:

اولویت اول: علاقه

اولویت اول در انتخاب رشته دکتری، علاقه داوطلب است. مهم نیست که دانشگاه مورد نظر شما چه سطحی داشته باشد یا چه ظرفیتی داشته باشد، اگر به آن علاقه ندارید، نمی‌توانید در آن موفق شوید. بنابراین، در انتخاب رشته دکتری، ابتدا به علاقه خود فکر کنید و سپس به سایر عوامل.

 

اولویت دوم: ظرفیت و تراز

پس از اینکه علاقه خود را تعیین کردید، باید ظرفیت و تراز دانشگاه‌های مورد نظر خود را نیز در نظر بگیرید. ظرفیت دانشگاه‌های مختلف در دفترچه انتخاب رشته اعلام می‌شود. تراز دعوت به مصاحبه نیز در دفترچه انتخاب رشته سال‌های گذشته موجود است. با بررسی این موارد، می‌توانید انتخاب‌های متنوعی با توجه به نمره تراز خود داشته باشید تا شانس قبولی خود را بالا ببرید.

 

نکات مهم در انتخاب رشته دکتری علوم قرآن و حدیث

•  محدودیتی در تعداد دانشگاه‌هایی که داوطلبان می‌توانند در صورت کسب حدنصاب در مصاحبه‌شان حاضر شوند، وجود ندارد. بنابراین، خود را در انتخاب دانشگاه‌ها محدود نکنید.

•  اگر رتبه خوبی ندارید و یا شرایط رزومه شما مطلوب نیست، سعی کنید از دانشگاه‌هایی که حد نصاب پایین‌تری برای قبولی دارند هم انتخاب کنید تا شانس پذیرش خود را از دست ندهید.

•  قدر دانشگاهی که مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در آنها گذرانده‌اید بدانید. احتمالا شانس قبولی شما در این دانشگاه‌ها بالاست.

 

در اینجا، یک نمونه انتخاب رشته برای داوطلبان دکتری علوم قرآن و حدیث ارائه می‌شود:

داوطلبی که رتبه خوبی در آزمون دکتری کسب کرده و رزومه مناسبی نیز دارد، می‌تواند دانشگاه‌های برتر را در اولویت قرار دهد. به عنوان مثال، می‌تواند دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه اصفهان را در اولویت‌های اول خود قرار دهد. همچنین، می‌تواند دانشگاه‌های دیگری مانند دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه تبریز، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه علامه طباطبایی را نیز در انتخاب‌های خود قرار دهد.

داوطلبی که رتبه متوسطی در آزمون دکتری کسب کرده و رزومه مناسبی نیز دارد، می‌تواند دانشگاه‌های میانی را در اولویت قرار دهد. به عنوان مثال، می‌تواند دانشگاه‌های پیام نور، دانشگاه آزاد، دانشگاه غیرانتفاعی و دانشگاه‌های پردیس را در اولویت‌های اول خود قرار دهد.

داوطلبی که رتبه خوبی ندارد و یا شرایط رزومه او مطلوب نیست، می‌تواند دانشگاه‌های سطح پایین را در اولویت قرار دهد. به عنوان مثال، می‌تواند دانشگاه‌های پیام نور، دانشگاه آزاد، دانشگاه غیرانتفاعی و دانشگاه‌های پردیس را در اولویت‌های اول خود قرار دهد.

البته، این تنها یک نمونه است و داوطلبان باید با توجه به شرایط خود، انتخاب رشته خود را انجام دهند.

راهکارهای طلایی برای انتخاب رشته دکتری مدیریت فناوری اطلاعات

راهکارهای طلایی برای انتخاب رشته دکتری زبان‌های باستانی ایران

رتبه و کارنامه قبولی کنکور کارشناسی ارشد رشته هنرهای پژوهشی و صنایع دستی (کد ۱۳۵۹)

رتبه و کارنامه قبولی کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی نقشه برداری (کد ۱۲۶۳)

رتبه و کارنامه قبولی کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد ۱۳۱۳)

رتبه و کارنامه قبولی کنکور کارشناسی ارشد رشته بیماری شناسی گیاهی (کد ۱۳۱۵)

رتبه و کارنامه قبولی کنکور کارشناسی ارشد رشته اقتصاد کشاورزی (کد ۱۳۰۴)

رشته ,دانشگاه ,دکتری ,دانشگاه‌های ,قرآن ,علوم ,انتخاب رشته ,علوم قرآن ,رشته دکتری ,می‌تواند دانشگاه‌های ,دکتری علوم ,عنوان مثال، می‌تواند ,نور، دانشگاه آزاد، ,دانشگاه آزاد، دانشگاه ,آزاد، دانشگاه غیرانتفاعی
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها